четвртак, 22. децембар 2016.

МАГ за младе, увек и свуда


Након тренинга у Приштини -
Тамара, Александар и Александра, активисти МАГ-а
Институт Демократија за развој (Д4Д) је позвао нашу организацију да учествује у обуци за финансијско управљање, људске ресурсе и писање извештаја у оквиру пројекта "Волонтери за развој: Промовисање волонтеризма и грађанског активизма на Косову", који се одржао 22. децембра 2016. године у у Приштини.

Наши представници на овим тренинзима били су Тамара Вучић, Александра Живковић и Александар Вучић. Велика нам част да озбиљне организације и институције препознају рад и значај наше организације за младе, а ми ћемо се трудити да знање преносимо и доприносимо својој заједници колико можемо.

Уз подршку Д4Д-а и Британске амбасаде у току јануара и фебрура месеца наредне године позваћемо све заинтересоване младе који желе да се усавршавају, ураде нешто више за себе и друге да се придруже нашој организацији, а такође правићемо и базу волонтера о чему ће шира јавност бити информисана, те ће за сваког бити по нешто корисно.

Са амбасадором -
Марко, Тамара и Петар, активисти МАГ-а
Такође, наша организација, Млада активна Грачаница, добила је захвалницу за партнерство и подршку на организовању Омладинског фестивала филма. Фестивал је одржан у организацији Омладинског савета америчке амбасаде у Приштини.

Наши чланови Тамара Трајковић, Петар Ђорђевић и Марко Савић били су гости испред наше организације на пријему са америчким амбасадором. Филм фест, као и многи други догађаји у којима је учествовала наша организација ове године су сјајна прилика да млади упознају младе из других етничких група, раде на својој креативности и усавршавању и да самим тим стварамо лепше место за живот свих младих који овде живе.

Уколико желите да урадимо нешто за вас, јавите нам се. Да пратите наше активности посетите социјалне мреже, дођите лично у нашу канцеларију на Падалишту или нам пишите на: mladagracanica@gmail.com.

To follow us use: Facebook or twitter
Ваша Млада активна Грачаница
Текст: В. Ж.

Нема коментара:

Постави коментар