четвртак, 1. септембар 2016.

Еразмус+ у Грачаници




Ерасмус+ експерт, Ник Ђерић
Еразмус+ је програм Европске уније намењен финансирању пројеката, партнерстава, догађаја и мобилности у области образовања и обука, младих и спорта.

Програм Еразмус+ покрива период 2014-2020. У току маја и јуна месеца одржали смо тренинг сесијe за чланове Младе активне Грачанице о писању Еразмус+ пројеката.


Вредно и радно - Млада активна Грачаница
Захваљујући иницијативи нашег управног одбора и председника организације, те изврсном тренеру из Новог Сада Небојши Нику Ђерићу који је издвојио своје драгоцено време и поделио огромна знања са нама, као и подршци Канцеларије за заједнице и директора Ивана Томића кроз пројекат "Унапреди себе, активирај се!", по први пут српска омладина са Косова, из нашег краја, имала је прилику да прикупи озбиљна знања везано за пројекте Европске комисије, те су резултати све видљивији: наша омладина све чешће путује, дружи се са својим вршњацима из региона и Европе, учи и размењује нова знања која жели да имплементира и у нашој средини.


Више о овим пројектима можете сазнати овде: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/node_en и овде: http://erasmusplus.rs/pocetna-strana/.

Млада активна Грачаница - састанак
Да бисте учествовали не неком од наредних тренинга или догађаја, пратите нашу страницу: https://www.facebook.com/gracanicayoung. За сваког понешто, за некога све. Ваша Млада активна Грачаница

Ауторка текста, активисткиња МАГ-а, Александра Живковић

Нема коментара:

Постави коментар