уторак, 21. фебруар 2017.

Постани волонтер - Буди промена коју желиш да видиш


Желите да напредујете, да ваше слободно време буде квалитетно проведено? Путујете, упознајете нове људе, учествујете на радионицама, тренинзима или неком фестивалу пружите своју подршку кроз волонтирање? Ми смо право место за ваш развој и напредак.

Млада активна Грачаница
Млада активна Грачаница је постала лидер у кругу омладинских организација на централном Космету, а како смо на претходној регрутацији имали и чланове из других крајева, то показује да ширимо своје капацитете и уводимо организацију у нови ниво деловања. С обзиром да два пута годишње примамо нове чланове, те да процес избора чланова захтева озбиљан приступ те нашу посвећеност да сваком новом члану и чланици посветимо довољно времена при њиховом усмеравању и развоју, те нисмо у могућности да будемо отворени за стотине младих људи истовремено, а да са друге стране и даље желимо да младима пружамо прилику, у сарадњи са Д4Д и подршком британске амбасаде, покренули смо иницијативу за оснивање базе волонтера, те уколико желите да буде у бази волонтера и добијате повремено корисне информације о различитим догађајима на локалном, регионалном и међународном нивоу отворили смо и прилику баш за тебе.

Пријављивање волонтера


Млада активна Грачаница прави базу волонтера, те уколико желите да постанете волонтер попуните следећу форму са најосновнијим подацима: https://goo.gl/forms/t7uxWuifQtSyrISw2, а ми ћемо вам касније слати обавештења о активностима где се можете ангажовати. Уколико имате питања пишите нам на mladagracanica@gmail.com

Ми развијамо младе људе, млади људи развијају нашу средину! Не трпи неправду! Буди промена коју желиш да видиш! 

Ваша Млада активна Грачаница

Нема коментара:

Постави коментар