недеља, 13. новембар 2016.

Чланови МАГ-а у Бару и Суботици на Еразмус+ пројектима



Чланови Младе активне Грачанице учествовали су на Еразмус+ пројектима у Бару и Суботици.

На тренинг-семинару на северу Србије, у Таванкуту у близини Суботице наш представник био је Стефан Живковић.

"Култура, медији, религија и национални идентитет у раду са младима" је била тема семинара који се одржавао од 1. до 10. новембра 2016. Координациона организација овог пројекта био је Волонтерски центар Војводине - СЦИ Србија.

Практично истовремено на другом Еразмус+ тренингу у Бару наши представници су били Дејан Максимовић и Петар Ђорђевић од 1. до 11. новембра . Назив семинара је био "Let`s Speak about Disability", а главна идеја је била упознавање младих из невладиних организација са темом укључивања особа са неједнаким могућностима у друштво. 50 младих учесника из 10 европских земаља радило је у шест група, где су обрађивали теме о особама са посебним потребама.

Главни организатор пројекта у Бару била је организација Удружење младих са хендикепом Црне Горе, те се њима и свима који су допринели реализацији ових пројеката захваљујемо.

Поред тога што су учесници стекли лична и професионална искуства и знања, проширили видике, они ће преносити знања својој заједници, послу, породици, размишљати о овим темама. 

Уколико сте заинтересовани да и ви учествујете на неком од семинара и догађаја у земљи и иностранству, напишите нам неколико речи о себи и јавите се на mladagracanica@gmail.com али и пратите нашу фејзбук страницу www.facebook.com/gracanicayoung

Нема коментара:

Постави коментар