субота, 19. децембар 2015.

Претходне активности Младе Грачанице


Средином новембра имали смо ту част да нас Владимир Живковић представља на тренингу омладинских лидера за неформално образовање у Бањалуци. Потом је Владимир одржао радионицу неформалног образовања за младе у Зубином Потоку, а ускоро ћемо одржати још једну радионицу у оквиру регрутације нових чланова у Грачаници. Све што је потребно је да пратите нашу страницу https://www.facebook.com/gracanicayoung и пријављујете се на догађаје. 


Такође смо недавно одржали тестирање за курсеве енглеског језика у сарадњи са ТЛП УСАИД-овим програмом, а исто тако у сарадњи са Америчким кутком из Приштине за средњошколце са Централног Косова одржана је радионица за писање биографије, мотивационог писма и припрема за интервју. Овог пута све је било на енглеском, како би наши млади имали прилику да вежбају овај страни језик. 

Ми ћемо у будућности још више радити на томе. Тренинге смо одржали у новотвореном објекту Креативна кућа, која се налази у близини моста у Грачаници (бивши ресторан "Обала"), те вас позивамо да је посетите као лепо место за окупљање младих.

Неколико наших чланова су имали прилике да посете и Призрен, где је одржан округли сто у организацији НДИ-а. Теме су биле волонтеризам, стажирање и учешће младих у процесу доношења одлука. 





Пратите нас, јер смо ми ту за вас! Ваша Млада активна Грачаница

Нема коментара:

Постави коментар