среда, 11. новембар 2015.

Годишњица


11.11.2014. је Дан када се група младих људи са Централног Косовa тачно пре годину дана окупила и одважила да сања "немогуће" ствари. Да створи организацију за младе која ће бити модерна, другачија, проактивна, енергична, вредна, да живи и ради за будућност и добробит своје заједнице. Мудро. Достојанствено. За будућност и садашњост младих квалитетних људи који не знају за препреке и храбро корачају да једног дана буду окосница нашег друштва у свим сегментима. Да мењамо лоше вредности у нашем окружењу, а да поносно чувамо и сачувамо оно што је добро!


Хвала свима који су несебично од почетка својим залагањем допринели идејама да будемо ово што смо данас и хвала свима који су се придружили и препознали себе у Младој Грачаници као месту где могу да напредују и буду срж и будућност ове организације. Хвала на подршци медијима, институцијама, другим организацијама, појединцима. Добри људи се сами препознају!

За славље ћемо свакако мало причекати, али некако нам се чини да најбоље тек долази! У то не сумњајте! (, Пуно нас посла чека, али и много осмеха, среће, забаве, позитивне енергије и успеха!

Будите нам здрави и весели!

Ваша МЛАДА АКТИВНА ГРАЧАНИЦА 

Нема коментара:

Постави коментар