уторак, 20. октобар 2015.

Изабери да играш! Позив за УЧЕСНИКЕ


Широм Европе током октобра месеца одржавају се "Недеље фудбала", где млади и омладинске организације кроз фер плеј заједно кажу НЕ ДИСКРИМИНАЦИЈИ И РАСИЗМУ. Ове године се и наша организација придружила кампањи и ставила ГРАЧАНИЦУ на мапи Европе. 

Фаре мрежа је кровна организација која окупља широм Европе све оне који се залажу за борбу против неједнакости и дискриминације у фудбалу и користе спорт као средство за социјалну инклузију. 

Наша организација са својом акцијом "Изабери да играш" се прикључила активностима које ФАРЕ организује током октобра месеца широм Европе. Идеја је да подржимо младе да се баве спортом, а пре свега да пошаљемо поруку и из наше средине да су млади из Грачанице против дискриминације и за једнакост свих без обзира на пол, веру или етничку припадност. 

ПОЗИВ ЗА ВОЛОНТЕРЕ: Позивамо младе људе да нам се придруже у четвртак, 29.10.2015, од 12:45 на Тргу у Грачаници. Пре тога је потребно да се пријавите тако што ћете послати мејл на mladagracanica@gmail.com. Ваше је да понесете осмех на лицу, све остало је наша брига.




Догађај на фејсбуку: https://www.facebook.com/events/1673088046311073/
Пратите нашу страницу: https://www.facebook.com/gracanicayoung као и http://www.farenet.org/.

#FootballPeople #FP2015 #noracism #fairplay #nodiscrimination

Нема коментара:

Постави коментар